Årsmøte

Sandsøy Idrettslag inviterer medlemmer, tillitsvalde og andre interesserte til årsmøte tysdag 7. mars 2023 kl. 19.00 på Dollstun.

  • Vanlege årsmøtesaker

  • Framtidig bruk av Oshaugane Stadion

  • Evt innkomne saker

Saker må sendast til styreleiar Ragnar Kvamme (ragnar.kvamme@entec.no) seinast 1.mars.

Lær mer

Sjutoppsturen 2023 langfredag 7. april

Langfredag er det igjen dags for Sjutoppsturen på Sandsøya. Dette vert den 17. utgåva av det vi likar å kalle våren sitt vakraste eventyr - midt mellom Sunnmørsalpane og Stadhavet. I år er løpskonkurransen uttaksløp til VM i fjelløping 40 km i juni, noko som kastar nye spenningsmoment over arrangementet. Påmeldinga opnar onsdag 8. februar. Vi ønskjer å sjå nettopp deg på Sandsøya den 7. april!  Alt om Sjutoppsturen her!

Flott jubileumsfeiring!

Laurdag 3. september markerte vi at idrettslaget er 50 år i 2022. Sandsøy IL vil takke alle som tok del i jubileumsfeiringa på Oshaugane stadion!

Les meir her

'StikkUT!' har kome til Sande

Denne vinteren har vi hatt Sandslegene som post på Møre og Romsdal sitt 'VinterStikkUT!'-konsept. Frå og med 1. mai er vi med på sommarutgåva, som følgje av at Sande kommune blei medlem av friluftsrådet i fylket ved årsskiftet. Blant vår kommune sine turpostar, har vi med kalkverket på Voksa, i tillegg til Rinden og Dollsteinhola på Sandsøya.Les meir her

Sjutoppsturen er tilbake!

Med eit fantastisk vårvêr og solskin frå klar himmel, var Sjutoppsturen endeleg tilbake langfredag 2022. Nok ein gong leverte påskeøya eventyrlege omgjevnader, og blide fjellfolk frå både fjern og nær fekk smake på dei sju toppane våre. Rett nok var det noko vått og sleipt i løypene etter vintervêret tett opp til påske, men dei aller fleste takla føret fint. Og blant konkurranseløparane  var det også i år mange sterke prestasjonar og tider då Sjutoppsturen returnerte etter tre vente-år.

Resultatliste frå konkurranseklassa finn du her (trykk på teksten), og mange bilder ser du i albumet vårt på Facebook!

Les meir her

Informasjon om påmelding

Vi håper flest mogleg nyttar seg av nettpåmeldinga vår til Sjutoppsturen. I tillegg vil det vere ope for påmelding i sekretariatet ved Rosenlund Hamn Hotell skjærtorsdag kl. 18-20 og på arrangementsdagen langfredag. Informasjon om prisane, som er ulike på nett og over disk, finn de ved å trykke på lenka under.
Sjutoppsturen 2022 - Påmelding

Straks påske!

Det nærmar seg atter ein gong Sjutoppsturen. I år håper vi mange er spenna klar for nye eventyrlege opplevingar i havgapet, etter to år med korona-stopp. Informasjon om arrangementet langfredag 15. april finn du på våre sider.
Les meir her