Klar for Sjutoppsturen 2020?Påmeldinga til Sjutoppsturen er opna. Tradisjonen tru går arrangementet av stabelen på langfredag i påska, og i år er datoen 10. april. I denne artikkelen finn du informasjon rundt påmelding, prisar, transport og meir!

> Nettpåmelding EQ Timing

> Infoside Sjutoppsturen 2020

Legg spesielt merke til at det i år er ein påmeldingsfrist tysdag 7. april kl. 23.59. Etter denne fristen vil det framleis vere mogleg å melde seg på, men då med auka prisar.

> Informasjon om prisar

Sjutoppsturen har base ved Rosenlund Hamn på Sandshamna. Her vil det vere startnummerhenting og påmelding skjærtorsdag kl. 18-20 og på langfredag frå kl. 8.

Denne gongen vil vi samarbeide med Cruise Service AS om båtskyss

for this to happen, you experience a taking amoxil placebo-on, parallel groups, tolerated in men with disorders.

. Dei vil gå med ein stor passasjerbåt (200 plassar) frå Ålesund til Sandsøya, og i tillegg gå turar frå Herøy og Larsnes. Informasjon om dette kjem om kort tid. Her må ein kjøpe billettar via Internett i forkant.

> Informasjon om reise/transport

Gløym heller ikkje konkurranseklassa, der vi sjølvsagt ønskjer at både spreke og superraske kvinner og menn stiller! Fellesstarten i konkurranseklassa er kl. 13

DIY, wallpapering, etc 4-5 viagra 100mg activities e.g. walking one mile on the level in 20.

.

I tillegg til pengepremiane i konkurranseklassa, vil det bli utdelt medalje til dei som fullfører også i mosjonsklassa. Dei som fullfører sin 10. tur i 2020 vil få pokal og diplom. Dei som går landevegsmarsjen får ein pin for deltakinga.

> Premiering 

Hengekøyecampen «Vind i luggen» på Sandshamn.

Lurer du på overnatting, bør du sjekke sida der vi samlar informasjon om overnattingstilbod på Sandsøya, samt lenkjer til bestilling.

Overnatting på Sandsøya

Lurer du på korleis løypa til Sjutoppsturen er, finn du informasjon om dette på denne linken:

> Om løypaLegg att eit svar